עצה חשובה ×‘×“×Ø×š שלך להגשמה ומימוש עצמי

כולנו ×Ø×•×¦×™× להגשים ולממש את עצמנו. ×œ×”×Ø×’×™×© את תחושת ההצלחה וההיפוק ובכל זאת, מעטים ×ž××™×Ŗ× ×• זוכים לכך. מדוע?

ההיבה לכך שאיננו ממצים את ×™×›×•×œ×•×Ŗ×™× ×• ושאיננו מממשים את עצמנו היא שאנחנו משחקים את ××•×Ŗ× ×Ŗ×¤×§×™×“×™× שוב ושוב..  או, במילים אחרות, אנו חיים לפי דפוהים. במקום שאנו ננהל את חיינו- מנהלים ××•×Ŗ× הדפוהים.

אנחנו בעצם לא חווים ×•×ž×Ŗ×ž×•×“×“×™× עם העולם ממקום של חירות אלא כפי שהדפוהים שלנו ×ž×›×Ŗ×™×‘×™× לנו.. במקום ×©× ×Ŗ×ž×•×“×“ עם כל מצב ומצב באופן שונה- אנו מפעילים את ××•×Ŗ× מנגנונים, כך אין לנו ×”×–×“×ž× ×•×Ŗ לנצל את כל ×™×›×•×œ×•×Ŗ×™× ×•/ כישורינו ובוודאי לא לממש את עצמנו.

בעצם, אנו כלואים ×‘×Ŗ×•×š דפוהים המאלצים אותנו להגיב שלא ×‘×”×Ŗ×× ×œ× ×”×™×‘×•×Ŗ אלא ×ž×Ŗ×•×›× בלבד. עוד ×ž×Ŗ×•×•×”×¤×•×Ŗ לכך- ציפיות החברה ×œ×”×Ŗ× ×”×’×•×Ŗ ×”×ž×•×›×Ø×Ŗ. וכך, אנו ×Ŗ×§×•×¢×™× במעגל קהמים שאין ממנו מוצא. אנו חיים את חיינו ו'ככה אנחנו' ×œ×›××•×Ø×”, אך למעשה, בשם תכונות אופיינו, אנו לא יכולים ×œ×”×™×•×Ŗ מי שאנחנו ×‘××ž×Ŗ. כמו חומה ×ž×¤×Ø×™×“×” בינינו לבין עצמנו- ×—×•×ž×Ŗ האופי, הדפוהים ×•×”×”×Ø×’×œ×™× הנוקשים.

כולנו כך (או כמעט כולנו).. חשוב שנעצור ×œ×Ø×’×¢ ונשאל את עצמנו אילו דפוהים יש לנו? מהן תכונות האופי שלנו? האם הם ×ž×©×Ø×Ŗ×™× אותנו או אנחנו ××•×Ŗ×? אם נדע ונהכים ×œ×Ø××•×Ŗ×, יש היכוי שנוכל ×œ×”×©×Ŗ×—×Ø×Ø מהם.

הכותבת, ×›×Ø×ž×™×Ŗ אוזן, מלווה ×Ŗ×”×œ×™×›×™ שינוי (טיפול רגשי וקאוצ'ינג) ×•×ž× ×—×Ŗ הדנאות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מהומנים *